Home
Przepisy
Pytania i odpowiedzi
Ulubione potrawy
Ulubieni kucharze
Kanapka ze szpinakiem
Szpinak odmrażam lub zalewam gorąca wodą jeżeli jest Świerzy. Cebulę kroję i podsmażam na oleju. Do cebuli dodaję odmrożony szpinak. Smażę to razem około 3 min. Następnie dodaję rozgnieciony czosnek bazylię i sól.
Pieczywo smaruję szpinakiem i posypuję serem feta.
Piekę w nagrzanym piekarniku około 5-10 min aż ser się zrobi męki a pieczywo rumiane.
Smacznego:)
dodaj komentarz
Skladniki
  • ser feta
  • 1

  • czosnek

  • bazylia

  • SZPINAK mrożony lub świerzy
  • 1

  • cebula ( duża )
  • 1

  • pieczywo

Oceny pozytywne:
50 %
Blipnij o tym Wrzuć na Flakera Wrzuć na Śledzika Dodaj do Delicji Tweetnij o tym Wykop wpis
zdjęcia
Zdjęcia (0)
Logowanie