Home
Przepisy
Pytania i odpowiedzi
Ulubione potrawy
Ulubieni kucharze
Ryba w zalewie octowej
Rybę przyprawiamy solą i pieprzem,panierujemy w jajku i bułce tartej.Smażymy na oleju dość mocno.

Wcześniej 4 cebule pokroić w piórka i podusic na szklance oleju .Do gotującej sie zalewy dodać cebulę i8 koncentrat pomidorowy.Zimną zalewą zalać rybę.Jeść na drugi dzień.
dodaj komentarz
Skladniki
  • 1 kg filetów rybnych,

  • 4 cebule,

  • szklanka oleju,

  • 200g pezecier pomidorowy

  • Zalewa:

  • 1/5 litra wody,

  • pół szklanki octu,

  • 4 łżki cukru,

  • 2 łyżki soli,

  • gorczyca ,liść laurowy, ziele angielskie.

Oceny pozytywne:
67 %
Blipnij o tym Wrzuć na Flakera Wrzuć na Śledzika Dodaj do Delicji Tweetnij o tym Wykop wpis
zdjęcia
Zdjęcia (0)
Logowanie