Home
Przepisy
Pytania i odpowiedzi
Ulubione potrawy
Ulubieni kucharze
Kebab
Wołowinę mieloną rozmieszać z jajkiem, cebulą i przyprawami tak aby stworzyć zwięzłą masę.
Lepić z niej malutkie kuleczki i nadziewać na szpikulec przekładając pieczarkami, cebulką i papryką.

Piec na ruszcie, grillu lub smażyć na patelni. Podawać z sosami.
dodaj komentarz
Skladniki
  • mięso mielone
  • 1/2 kg

  • cebula
  • 1 szt

  • jajko
  • 1 szt

  • czosnek
  • 2 ząbek

  • sól,pieprz

  • tymianek

  • pieczarki

  • cebulki z octu

  • papryka

Oceny pozytywne:
57 %
Blipnij o tym Wrzuć na Flakera Wrzuć na Śledzika Dodaj do Delicji Tweetnij o tym Wykop wpis
zdjęcia
Zdjęcia (0)
Logowanie