Home
Przepisy
Pytania i odpowiedzi
Ulubione potrawy
Ulubieni kucharze
krem brulee po włosku
żółtka utrzec z pudrem,az do białosci.smietane rozgrzac z mascarpone ,na wolnym ogniu-mieszajac caly czas,nastepnie połaczyc obie masy,i rondelek z kremem wlozyc do kapieli wodnej i tam ucierac krem az masa zgestnieje.gotowy krem przełożyc do miseczek,najlepij plaskich.mozna na spod lub na gore wysypac owoce,np.jagody czarne lub maliny.
dodaj komentarz
Skladniki
  • ser mascarpone
  • 1opakowaniw500ml.

  • 10 żółtek

  • smietana 30%
  • 180ml.

  • cukier puder
  • 10 łyżeczek

Oceny pozytywne:
50 %
Blipnij o tym Wrzuć na Flakera Wrzuć na Śledzika Dodaj do Delicji Tweetnij o tym Wykop wpis
zdjęcia
Zdjęcia (0)
Logowanie