Home
Przepisy
Pytania i odpowiedzi
Ulubione potrawy
Ulubieni kucharze
Farfale z kapustą z grzybami
Zagotować wodę na makaron . Osolić ją i dodać olej . Wrzucić makaron i ugotować go al dente ( lub jeśli ktoś woli dobrze ugotowany to do miękkości ) .Odcedzić .
W tym czasie kiedy gotuje się makaron podgrzać kapustę z grzybami.
Odcedzony makaron wymieszać w garnku z kapustą i podgrzewać chwilę mieszając .
Uwagi:
Tym razem pośpieszna wersja tego dania .Makaron gotowy, kapusta z grzybami z zamrażalnika . Szybko – smacznie .
dodaj komentarz
Skladniki
  • makaron
  • 1/2 paczki

  • sól

  • olej
  • 2 łyżki

  • kapusta z grzybami
  • 1/2 litra

Oceny pozytywne:
67 %
Blipnij o tym Wrzuć na Flakera Wrzuć na Śledzika Dodaj do Delicji Tweetnij o tym Wykop wpis
zdjęcia
Zdjęcia (1)
Logowanie