Home
Przepisy
Pytania i odpowiedzi
Ulubione potrawy
Ulubieni kucharze
kurczak w sosie koperkowym
piersi faszerujemy pieczarkami[pieczarki kroimy w plastry podsmażamy]ser tary,piers rozklepujemy delikatnie tak jak na devolaile, formujemy w kształt prostokąta,obtaczamy w mące kładziemy na mocno rozgrzany olej smażymy z jednej i drugiej strony do zrumienić mięso.Tak podsmażone kotlety wkładamy do garnka z wodą polecam zlać tam również tłuszcz na którym smażyliśmy mięso ale nie do przesady to gotujemy ok.5-8 min dodać koste rosołową doprawić do smaku,robimy zawieśne zaciągamy sos dodajemy całą małą śmietane 18% pęczek koperku świeżego pokrojonego.I JUŻ GOTOWY SUPER OBIADZIK
piers delikatnie rozklepac zeby mieso nie było porozrywane,zwijamy jak devolaile tyle że potem formujemy w kształt prostokąta

a jak to faszerowac? zawijamy czy jakos nacinamy? nie rozumiem tez fragmentu dotyczacego sera... polaczenie smakow jest zachecajace ale przepis troche malo czytelny:(

dodaj komentarz
Skladniki
  • kurczak

  • ser żólty

  • pieczarki

  • śmietana 18% słodka

  • koperek świeży

Oceny pozytywne:
53 %
Blipnij o tym Wrzuć na Flakera Wrzuć na Śledzika Dodaj do Delicji Tweetnij o tym Wykop wpis
zdjęcia
Zdjęcia (1)
Logowanie