Home
Przepisy
Pytania i odpowiedzi
Ulubione potrawy
Ulubieni kucharze
Chłodnik wiosenny
Wlać 2 szklanki wody do garnka i zagotować. Dodać szczaw ze szpinakiem i gotować to ok 2 minuty.
Dodać sałatę i czosnek. Dolać kefir wymieszany ze śmietaną i sokiem cytrynowym.
Posypać wszystko posiekaną zieleniną i doprawić do smaku.
Jajka pokroić - na talerzu zalać zupą.
dodaj komentarz
Skladniki
  • szczaw
  • 10 dkg

  • szpinak
  • 10 dkg

  • sałata
  • 1 główka

  • czosnek
  • 1 ząbek

  • natka pietruszki

  • koperek

  • szczypiorek

  • sok z cytryny
  • 2 łyżka

  • kefir
  • 2 szklanka

  • śmietana
  • 5 łyżka

  • sól, pieprz

  • jajko
  • 4 szt

Oceny pozytywne:
25 %
Blipnij o tym Wrzuć na Flakera Wrzuć na Śledzika Dodaj do Delicji Tweetnij o tym Wykop wpis
zdjęcia
Zdjęcia (0)
Logowanie