Home
Przepisy
Pytania i odpowiedzi
Ulubione potrawy
Ulubieni kucharze
Chłodnik z migdałami
Ogórki skropić dwiema łyżkami oliwy i dodać do jogurtu wymieszanego ze smietaną i i czosnkiem. Posolić do smaku i dobrze wymieszać. Na talerzu posypać migdałów, koperkiem i skropić pozostałą oliwą.
dodaj komentarz
Skladniki
  • ogórek
  • 40 dkg

  • oliwa
  • 3 łyżka

  • płatki migdałowe
  • 1 łyżka

  • jogurt
  • 50 dkg

  • kwaśna śmietana
  • 15 dkg

  • czosnek
  • 3 ząbek

  • sól

  • koperek

Oceny pozytywne:
33 %
Blipnij o tym Wrzuć na Flakera Wrzuć na Śledzika Dodaj do Delicji Tweetnij o tym Wykop wpis
zdjęcia
Zdjęcia (0)
Logowanie