Home
Przepisy
Pytania i odpowiedzi
Ulubione potrawy
Ulubieni kucharze
Chłodnik z migdałami
Ogórki skropić dwiema łyżkami oliwy i dodać do jogurtu wymieszanego ze smietaną i i czosnkiem. Posolić do smaku i dobrze wymieszać. Na talerzu posypać migdałów, koperkiem i skropić pozostałą oliwą.
Podoba Ci się ten przepis?
TAK
NIE
Dodaj ten przepis do ulubionych
Poleć znajomemu
Drukuj przepis
Komentarze
Skladniki
ogórek
40 dkg
oliwa
3 łyżka
płatki migdałowe
1 łyżka
jogurt
50 dkg
kwaśna śmietana
15 dkg
czosnek
3 ząbek
sól
koperek
Dodano przez:
cukierek
1 przepisów
21 kucharzy
Oceny pozytywne:
33 %
Rodzaj potrawy:
Zupy
Czas przyrządzenia:
do 30 minut
Kuchnia:
Kuchnia polska
Zdjęcia (0)
Dodaj zdjęcie tej potrawy
Logowanie
Pamiętaj hasło
Założ konto za darmo!
Nie pamiętasz hasła?
Rodzaj okazji
przepisy na
Boże Narodzenie
przepisy na
kaca
przepisy na
śniadanie w łóżku
przepisy na
Wigilię
przepisy na
romantyczną kolację
przepisy na
piknik / podróż
więcej
Rodzaj przepisów
przepisy na
desery
przepisy na
kanapki i tosty
przepisy na
grilla
przepisy na
zupy
przepisy na
makarony
przepisy na
kluski i pierogi
więcej
Metoda przygotowania
dania
smażone
dania
duszone
dania
pieczone
dania
grilowane
dania
gotowane
dania
zapiekane
więcej
Inne kategorie
przepisy
bezglutenowe
przepisy
dla alergików
przepisy
wysokobiałkowe
przepisy
dla dzieci
przepisy
niskokaloryczne
przepisy
przepisy do pytań
więcej
Typ kuchni
kuchnia
angielska
kuchnia
grecka
kuchnia
węgierska
kuchnia
indyjska
kuchnia
chińska
kuchnia
meksykańska
więcej
Pory dnia
przepisy na
śniadanie
przepisy na
lunch i brunch
przepisy na
obiad
przepisy na
podwieczorek
przepisy na
kolację
więcej