Home
Przepisy
Pytania i odpowiedzi
Ulubione potrawy
Ulubieni kucharze
Ajerkoniak
Żółtka ubić z cukrem na puszysto , dolewać pomału mleko i cukier waniliowy, kręcić cały czas i dodawać pomału spirytus .
Najpierw mleko , potem spirytus to bardzo ważne.
Odstawić na 4 godziny i gotowe :)
dodaj komentarz
Skladniki
  • spirytus
  • ćwiartka

  • żółtka
  • 6sztuk

  • cukier puder
  • 25 dkg

  • mleko skondensowane niesłodzone
  • 1 puszka

  • cukier waniliowy mały
  • 1 sztuka

Oceny pozytywne:
75 %
Blipnij o tym Wrzuć na Flakera Wrzuć na Śledzika Dodaj do Delicji Tweetnij o tym Wykop wpis
zdjęcia
Zdjęcia (0)
Logowanie