Home
Przepisy
Pytania i odpowiedzi
Ulubione potrawy
Ulubieni kucharze
Bułeczki nadziewane smażoną kiełbaską cebulką i serem
podsmażyć kiełbasę pokrojoną w kostkę, po chwili dodać pokrojoną cebulkę. w tym czasie wycinam okręgi na bułeczce, tak by wyjąć z nich środek. Jak cebulka się zeszkli i leciutko podrumieni przekładam całość do miski. Dodaję trochę pokruszonego wnętrza bułki i starty ser (zostawiam trochę sera tak by przykryć bułki przed zapieczeniem. Doprawiam ketchupem i faszeruję tym bułki. Każdą buleczkę przykrywam żółtym serem, tak by nie przypaliły się brzego wyciętego otworu i zapiekam, tak by były lekko chrupiące.... i smaczego
Uwagi:
Pozostałe kółka z bułek, można wykorzystac do przykrycia. Ja jednak zostawiam je do kotletów.
dodaj komentarz
Skladniki
  • cebula

  • kiełbasa

  • bułka

  • ketchup

  • ser żólty

  • olej do smażenia

Oceny pozytywne:
67 %
Blipnij o tym Wrzuć na Flakera Wrzuć na Śledzika Dodaj do Delicji Tweetnij o tym Wykop wpis
zdjęcia
Zdjęcia (0)
Logowanie