Home
Przepisy
Pytania i odpowiedzi
Ulubione potrawy
Ulubieni kucharze
Zapiekanka Fracuska
Rozpakowujemy ciasto układamy na blachę razem z papierem.Ciasto smarujemy musztardą (rożnymi rodzajami) i na to układamy tuńczyka. Kładziemy na to szynkę pokrojoną w kostkę. Na to układamy plastry pieczarek i pomidora. Posypujemy startym serem. Pieczemy ciasto w piekarniku nagrzanemu do 200\'C na ok.20min.
Uwagi:
Przepis wydaje się trudny ale jest przepyszny.
dodaj komentarz
Skladniki
  • tuńczyk
  • 1 paczka

  • cebula
  • 1

  • pieczarki
  • 7-8

  • pomidor
  • 1

  • paczka ciasta francuskiego
  • 1

  • musztarda (różne rodzaje)

  • Szynka lub salami
  • jak chcesz

  • ser zołty starty

Oceny pozytywne:
67 %
Blipnij o tym Wrzuć na Flakera Wrzuć na Śledzika Dodaj do Delicji Tweetnij o tym Wykop wpis
zdjęcia
Zdjęcia (0)
Logowanie