Home
Przepisy
Pytania i odpowiedzi
Ulubione potrawy
Ulubieni kucharze
Danie a la spaghetti
Makaron gotujemy al dente. Jak jest cebulka, to podsmażamy na niedużej ilości oleju, dorzucamy pokrojoną paprykę, na koniec pomidory, dusimy na małym ogniu. Doprawiamy wg gustu (pieprz, sól, zioła prowansalskie, bazylia, czosnek). Można rozrobić ze śmietaną na koniec duszenia, lub zagęścić zaprawką z zimnej wody, mąki i śmietany.
Podajemy makaron, polany sosem, posypany żółtym serem, smacznego ;)
dodaj komentarz
Skladniki
  • makaron

  • papryka

  • pomidor

  • sałata

  • ser żółty

  • śmietana

Oceny pozytywne:
27 %
Blipnij o tym Wrzuć na Flakera Wrzuć na Śledzika Dodaj do Delicji Tweetnij o tym Wykop wpis
  • Autor:
  • kulka
zdjęcia
Zdjęcia (0)
Logowanie