Home
Przepisy
Pytania i odpowiedzi
Ulubione potrawy
Ulubieni kucharze
Ryba w cieście
Roztrzepać (lub zmiksować) jaja, mąkę, wodę i vegetę. Ryby zamoczyć w cieście i położyć na rozgrzanym oleju. Smażyć (zarumienić) z każdej strony.
Smacznego :)
Uwagi:
Zamiast morszczuka może być panga, mintaj lub jakaś inna smaczna rybka ;)
;)

dodaj komentarz
Skladniki
  • mąka
  • 1 szklanka

  • woda
  • 1/2 szklanki

  • vegeta
  • 1 łyżka

  • jaja
  • 2 sztuki

  • olej

  • morszczuk
  • 1 kg

Oceny pozytywne:
67 %
Blipnij o tym Wrzuć na Flakera Wrzuć na Śledzika Dodaj do Delicji Tweetnij o tym Wykop wpis
zdjęcia
Zdjęcia (1)
Logowanie