Home
Przepisy
Pytania i odpowiedzi
Ulubione potrawy
Ulubieni kucharze
Galaretka porzeczkowa z jagodami
Porzeczkę należy zalać wodą i rozgotować, aż powstanie kompot. Przelać przez sitko i dodać cukier. Jagody umyć i osuszyć i wyłożyć do miseczek. W kompocie z porzeczek rozpuścić żelatynę. Tężejącą galaretkę zalać jagody.
Uwagi:
Danie od 12 miesiąca.
dodaj komentarz
Skladniki
  • jagody
  • garść

  • cukier
  • 2 łyżki

  • żelatyna

  • woda
  • 2 szklanki

  • porzeczka czerwona
  • 2 szklanki

Oceny pozytywne:
67 %
Blipnij o tym Wrzuć na Flakera Wrzuć na Śledzika Dodaj do Delicji Tweetnij o tym Wykop wpis
  • Rodzaj potrawy:
  • Stopień trudności:
  • łatwe
  • Koszt potrawy:
  • tanie
zdjęcia
Zdjęcia (0)
Logowanie