Home
Przepisy
Pytania i odpowiedzi
Ulubione potrawy
Ulubieni kucharze
Kopytka
Ziemniaki ugotować, podusić. Jak przestygną dodać jajka, mąki, posolić. Wyrobić wałeczki i kroić ukośne kopytka. W garnku zagotować wodę, wrzucać do wrzątku, wyciągnąć po wypłynięciu na wierzch.
Smacznego.
Uwagi:
Polecam z sosem ser z brokułami, pychotka.
dodaj komentarz
Skladniki
  • ziemniak
  • 1 kg

  • jajko
  • 2 szt

  • sól

  • mąka pszenna
  • 1 szklanka

  • mąka ziemniaczana
  • 1 łyżka

Oceny pozytywne:
82 %
Blipnij o tym Wrzuć na Flakera Wrzuć na Śledzika Dodaj do Delicji Tweetnij o tym Wykop wpis
zdjęcia
Zdjęcia (1)
Logowanie