Home
Przepisy
Pytania i odpowiedzi
Ulubione potrawy
Ulubieni kucharze
Kotlety rybne
Rybę zmiksować razem ze śmietaną. Czosnek drobno posiekać i wymieszać razem z majerankiem i dodać do zmiksowanej ryby. Następnie dodać jajka oraz pokruszony chleb tostowy. Wszystko razem wymieszać. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Formować kotlety i obtaczać w bułce tartej, smażyć.
Smacznego.
dodaj komentarz
Skladniki
  • filet z dorsza
  • 350 g

  • czosnek
  • 2 ząbki

  • jajko
  • 2 szt

  • chleb tostowy
  • 8 kromek

  • śmietana
  • 3 łyżki

  • bułka tarta

  • sól

  • pieprz

  • majeranek
  • 1 łyżeczka

  • oliwa z oliwek
  • 3 łyżki

Oceny pozytywne:
67 %
Blipnij o tym Wrzuć na Flakera Wrzuć na Śledzika Dodaj do Delicji Tweetnij o tym Wykop wpis
  • Stopień trudności:
  • łatwe
  • Czas przyrządzenia:
  • Koszt potrawy:
  • tanie
zdjęcia
Zdjęcia (0)
Logowanie