Home
Przepisy
Pytania i odpowiedzi
Ulubione potrawy
Ulubieni kucharze
Makaron z kurkami
Makaron należy ugotować al dente, boczek delikatnie podsmażyć na masełku i dodać kurki, dusić to razem przez około 15 minut. Następnie wlać do tego śmietanę i przyprawić solą oraz pieprzem. Gotować, aż zgęstnieje. Sosem polać gotowy makaron, a na górze posypać serem żółtym.
Smacznego.
dodaj komentarz
Skladniki
  • makaron

  • kurki
  • 20 dag

  • boczek wędzony
  • 30 dag

  • śmietana
  • 200 ml

  • ser żółty

  • masło

  • sól

  • pieprz

Oceny pozytywne:
67 %
Blipnij o tym Wrzuć na Flakera Wrzuć na Śledzika Dodaj do Delicji Tweetnij o tym Wykop wpis
  • Rodzaj potrawy:
  • Stopień trudności:
  • łatwe
  • Czas przyrządzenia:
  • Koszt potrawy:
  • tanie
zdjęcia
Zdjęcia (0)
Logowanie