Home
Przepisy
Pytania i odpowiedzi
Ulubione potrawy
Ulubieni kucharze
Risotto warzywne
Ryż ugotować w dwóch szklankach wody. Cebule pokroić drobno, pieczarki w plastry i posmażyć. Pomidorki poprzekrajać na połówki i dodać do cebuli i pieczarek. Przyprawić do smaku solą oraz pieprzem. Na końcu na ugotowany ryż położyć warzywa i posypać oregano.
Smacznego.
Ups!- Oczywiście,, może być warzywny \"- przepraszam za błąd .

Ryż w risotto smaży się a następnie dusi ( razem z dodatkami ) na bulionie ( morze być warzywny ) z dodatkiem wina .To jest smakowity ryż z warzywami .

dodaj komentarz
Skladniki
  • pieczarki
  • 25 dag

  • pomidorki koktajlowe
  • 25 dag

  • cebula
  • 2 szt

  • ryż
  • 1 szklanka

  • sól

  • pieprz

  • oregano
  • 1/2 łyżeczki

Oceny pozytywne:
63 %
Blipnij o tym Wrzuć na Flakera Wrzuć na Śledzika Dodaj do Delicji Tweetnij o tym Wykop wpis
zdjęcia
Zdjęcia (0)
Logowanie