Home
Przepisy
Pytania i odpowiedzi
Ulubione potrawy
Ulubieni kucharze
Śledzie
Jajka ugotować na twardo, później drobno pokroić. Śledzie pokroić i zalać wodą, odczekać około pół godzinki. Ser zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Wszystkie składniki wrzucić do miski i wymieszać z majonezem.
Smacznego.
dodaj komentarz
Skladniki
  • jajko
  • 3 szt

  • śledź solony
  • 1/2 kg

  • cebula
  • 2 szt

  • ser żółty
  • 200 g

  • majonez

Oceny pozytywne:
60 %
Blipnij o tym Wrzuć na Flakera Wrzuć na Śledzika Dodaj do Delicji Tweetnij o tym Wykop wpis
  • Stopień trudności:
  • łatwe
  • Czas przyrządzenia:
  • Koszt potrawy:
  • tanie
zdjęcia
Zdjęcia (0)
Logowanie