Home
Przepisy
Pytania i odpowiedzi
Ulubione potrawy
Ulubieni kucharze
Bezy
Białka zmiksować z 2 łyżkami cukru,aż będzie jednolita konsystencja, następnie co trochę dosypywać resztę cukru po 2 łyżki i dalej miksować z białkami. Do momentu,aż piana będzie sztywna i jednolita.Rozgrzać piekarnik do 90 stopni. Międzyczasie blachę wyłożyć folią aluminiową oraz pianę włożyć do folii z niewielkim otworem,lub nałożyć łyżką na blachę.Piec 30 min,a potem pozostawić na 1,5 godziny w piekarniku do wyschnięcia.
dodaj komentarz
Skladniki
  • cukier

  • jajko

Oceny pozytywne:
45 %
Blipnij o tym Wrzuć na Flakera Wrzuć na Śledzika Dodaj do Delicji Tweetnij o tym Wykop wpis
  • Autor:
  • nata1407
zdjęcia
Zdjęcia (0)
Logowanie