Home
Przepisy
Pytania i odpowiedzi
Ulubione potrawy
Ulubieni kucharze
Brokuły w sosie serowo grzybowym
Dokładnie myjemy brokuły i odcinamy różyczki. Gotujemy je około 15 minut w osolonej wodzie a następnie hartujemy, żeby nie straciły ładnego zielonego koloru. Cebulę drobno kroimy i złocimy na patelni. Z pieczarkami i czosnkiem postępujemy podobnie i wrzucamy je na patelnie. Na koniec smażenia wlewamy śmietanę na patelnie i dosypujemy starty ser. Gorące brokuły polewamy sosem.

Smacznego!
dodaj komentarz
Skladniki
  • brokuły

  • cebula

  • chilli

  • czosnek

  • pieczarki

  • ser żółty

  • śmietana

Oceny pozytywne:
52 %
Blipnij o tym Wrzuć na Flakera Wrzuć na Śledzika Dodaj do Delicji Tweetnij o tym Wykop wpis
  • Autor:
  • przemo
zdjęcia
Zdjęcia (0)
Logowanie