Home
Przepisy
Pytania i odpowiedzi
Ulubione potrawy
Ulubieni kucharze
Jajecznica z pomidorami
Parzymy pomidory wrząca wodą i obieramy je ze skórki. Następnie wrzucamy na rozgrzaną patelnię, smażymy aż się nie rozpadną i nie zrobi się z nich jednolita papka. Wbijamy jajka, przyprawiamy i mieszamy do ścięcia. Pycha!
Uwagi:
Moja ulubiona wersja jajecznicy
dodaj komentarz
Skladniki
  • sól,pieprz

  • jajka

  • pomidory

Oceny pozytywne:
78 %
Blipnij o tym Wrzuć na Flakera Wrzuć na Śledzika Dodaj do Delicji Tweetnij o tym Wykop wpis
  • Stopień trudności:
  • łatwe
  • Czas przyrządzenia:
  • Koszt potrawy:
  • tanie
zdjęcia
Zdjęcia (0)
Logowanie