Home
Przepisy
Pytania i odpowiedzi
Ulubione potrawy
Ulubieni kucharze
Krewetki z patelni
Krewetki dokładnie myjemy i delikatnie nacinamy na \"plecach\". Na patelni rozgrzewamy oliwę i wrzucamy drobno posiekany czosnek. Następnie przez kilka minut smażymy krewetki. Na końcu dorzucamy pokrojony ser pleśniowy i czekamy aż się roztopi. Następnie można skropić cytrynką.

Najlepiej podawać z pieczywem czosnkowym.
dodaj komentarz
Skladniki
  • czosnek

  • ser pleśniowy

  • cytryna

  • krewetki

  • oliwa z oliwek

Oceny pozytywne:
90 %
Blipnij o tym Wrzuć na Flakera Wrzuć na Śledzika Dodaj do Delicji Tweetnij o tym Wykop wpis
  • Rodzaj potrawy:
  • Stopień trudności:
  • łatwe
  • Czas przyrządzenia:
  • Koszt potrawy:
  • średnie
  • Autor:
  • przemo
zdjęcia
Zdjęcia (0)
Logowanie