Home
Przepisy
Pytania i odpowiedzi
Ulubione potrawy
Ulubieni kucharze
Tosty z pieczarkami
Chleb jeżeli nie jest tostowy kroimy na kromki. Pieczarki smażymy z dość sporą ilością pieprzu na patelni, żeby były trochę pikantne. Usmażone pieczarki nakładamy na chleb i przykrywamy plasterkiem sera. Następnie wrzucamy na kilka minut do opiekacza.
Jak ktoś lubi ciepłego pora ;) Mi nie wchodzi.

gabi - ciekawa propozycja, wypróbuję !

Ja bym do tego dodała jeszcze trochę pora i dusiła z pieczarkami.

dodaj komentarz
Skladniki
  • chleb

  • pieczarki

  • ser żółty

  • pieprz

  • olej

Oceny pozytywne:
60 %
Blipnij o tym Wrzuć na Flakera Wrzuć na Śledzika Dodaj do Delicji Tweetnij o tym Wykop wpis
zdjęcia
Zdjęcia (0)
Logowanie