Home
Przepisy
Pytania i odpowiedzi
Ulubione potrawy
Ulubieni kucharze
Jajecznica z szynką i serem camembert
Jajko rozbełtać w miseczce, można dodać trochę mleka. Ser i szynkę pokroić w kostkę i dodać do jajka, uważać, żeby się nie posklejały. Można lekko posolić.
Usmażyć na rozgrzanym maśle (do smażenia polecam masło klarowane!).
Pomidora pokroić w kosteczkę.
Wyłożyć jajecznicę na talerz, na nią nałożyć pomidora, posypać pieprzem i solą.
Smacznego:)
Uwagi:
Przepis na 1 porcję.
dodaj komentarz
Skladniki
  • jajko
  • 1

  • szynka
  • 1 plasterek

  • ser camembert
  • 1 plasterek

  • pomidor
  • 1 plasterek

  • masło

  • sól, pieprz

  • mleko

Oceny pozytywne:
50 %
Blipnij o tym Wrzuć na Flakera Wrzuć na Śledzika Dodaj do Delicji Tweetnij o tym Wykop wpis
  • Stopień trudności:
  • łatwe
  • Czas przyrządzenia:
  • Koszt potrawy:
  • tanie
  • Autor:
  • whatever
zdjęcia
Zdjęcia (0)
Logowanie