Home
Przepisy
Pytania i odpowiedzi
Ulubione potrawy
Ulubieni kucharze
Kapusta z grzybami
Grzyby należy zalać wodą i odczekać parę godzin, później odsączyć i pokroić na mniejsze kawałki. Cebule drobno pokroić. Kapustę, cebulę, suszone grzyby oraz liście laurowe wrzucić razem do garnka, wlać oliwę, przyprawić solą oraz pieprzem, podlać wodą i gotować przez jakieś 50 minut. Bardzo często mieszać, bo może się przypalać.
Pycha!

dodaj komentarz
Skladniki
  • grzyby suszone
  • 25 dag

  • kapusta kiszona
  • 1 kg

  • liść laurowy
  • 2 szt

  • cebula
  • 1 szt

  • oliwa z oliwek
  • 4 łyżki

  • sól

  • pieprz

Oceny pozytywne:
75 %
Blipnij o tym Wrzuć na Flakera Wrzuć na Śledzika Dodaj do Delicji Tweetnij o tym Wykop wpis
zdjęcia
Zdjęcia (0)
Logowanie