Home
Przepisy
Pytania i odpowiedzi
Ulubione potrawy
Ulubieni kucharze
Puszyste omlety
Odzielić żółtka od białek. Białka ubić na pianę. Żółtka rozetrzeć z cukrem, dodać troszkę mleka,mąki, łyżeczkę proszku do pieczenie oraz cukier waniliowy. Następnie delikatnie zmieszać z pianą z białek. Obsmażać z obu stron. Polecam palce lizać.
pyszne były :))

a mowiles ze zone musisz namowic a tu prosze jakie specjaly....moje gratulacje miam...

dodaj komentarz
Skladniki
  • jajka
  • 9 szt.

  • mąka pszenna

  • mleko

  • proszek do pieczenia

  • cukier

  • cukier waniliowy

Oceny pozytywne:
82 %
Blipnij o tym Wrzuć na Flakera Wrzuć na Śledzika Dodaj do Delicji Tweetnij o tym Wykop wpis
zdjęcia
Zdjęcia (1)
Logowanie